top of page

Céges portréfotózás

Úgy tartja a mondás, hogy "A látszatra adni kell". Én személy szerint is ezt vallom, valamint mindenkinek  bátran ajánlom. Nem elég kiválónak lenni, annak is kell látszani. Ennek elérésében nyújtok óriási előnyt azoknak a cégeknek is akik tudják mire van szükségük.

A céges portréfotózás nyitja, hogy minden egyénre külön odafigyelek és a bizalmát elnyerve együttesen hozzuk létre a produkciót.

Szemüveges portré fotózás

A fotózást a stúdióban lebonyolítani a legkényelmesebb módja annak, hogy lefotózzam a kollégákat.

A csapatot egyenként fényképezem le. A folyamat fontos része az alany felkészítése egy magabiztos testtartásra és kifejezésre. Ideális esetben minden fotózás körülbelül 10-15 percig tart, beleértve a tréninget, az áttekintést és a képek kiválasztását a témában.

Céges portréfotó

"A képeimen az látszik, hogy nem féltem megszeretni ezeket az embereket." - Annie Leibovitz

Természetesen személyes garanciával vállalom a céges portréfotózást

Céges Fotózás Árak

Minden esetben egyedi árajánlattal szolgálok a releváns paraméterek(helyszín,létszám,stb...)tudatában.

Árajánlat kérés

Sikeres küldés

Hékán Roland

Teljesen profi munkát ad ki Dani a kezei közül. Az élmény pedig feledhetetlen. Köszönjük szépen:)

Csajbók Csilla

Csak jókat tudok írni Daniról, a fotózás alatt végig úgy éreztük, hogy mi vagyok a középpontban és nagyon elégedettek vagyunk a képekkel is. Ajánlom!

Zemplényi Márton

Dani olyan üzleti portré fotót készített rólunk, ami nagyon tetszik nekem is és másoknak is. Megragadta azt, akik vagyunk. Olyan körülményeket teremtett, amik között könnyű volt természetesen és derűsen viselkedni, hogy jó képek készülhessenek rólunk. Köszönöm!

bottom of page