top of page

Önéletrajz fotózás - LinkedIn fotók 

Ideális önéletrajz fotó 

Az önéletrajz fotózás (CV fotózás) egy igazán velős műfaj. Ami mindenképpen ajánlott: Rám bízni... :)

Önbizalmat kell sugározni a HR-esek felé, ugyanakkor a rokonszenvüket is el kell, hogy nyerjük. Az ideális önéletrajz fotónak ezt ráadásul a másodperc tört része alatt szükséges elérnie, hiszen ennyi idő alatt formálnak véleményt rólunk a szakemberek. 

Női önéletrajz fotó
Bence önéletrajz fotó

Legjobb fotók állásinterjúra

Feketén fehéren: Az ideális önéletrajz minden esetben tökéletes képet kell, hogy sugározzon. Ne legyen szó kompromisszumról ha önéletrajz képről beszélünk.     

Az álláskeresés során a jól sikerült retusált portré vagyis a jó önéletrajz fotó az ami már az első benyomásnál célba röpít.

Könnyed CV fotózás

Ha röviden szeretném összefoglalni, hogy mire számíthatsz a fotózás során: Csúcsminőségű önéletrajz fotókat készítünk rólad az álláskereséséhez. Kicsit hosszabban: A hangulat megalapozása közben (szellemes trükkök bevetésével elérem, hogy teljesen feloldódj a fotómasina előtt) együtt megkeressük az ideális beállításokat és mehet a "Rock and Roll".

Nikolett CV fotó

" Kedves, közvetlen, kreatív fotós. Látszik, hogy a munkája a szenvedélye is. Bátran ajánlom! :) "

 

Dr. Márton Nikolett

orvos, radiológus

Felhasználási területek:

  • Önéletrajz

  • Google profilkép

  • Linkedin profilkép

  • Weboldal

Önéletrajz fotózás belvárosi stúdióban

kapcsolatfelvétel után már akár aznapi időpontra is tudsz foglalni.  A fotózást követően egy retusált képet ha sürgős még aznap elkészítek és a többit is pár napon belül küldöm teljes és webre optimalizált formában.

"Portréfotós feladatom az, hogy elcsábítsam, szórakoztassam és szórakoztassam." - Helmut Newton

Brit kutatók megállapították, hogy az önéletrajz fotózás szórakoztató formájában a szervezetben felszabaduló endorfin hatására rövidtávú euforia alakul ki és a model stressz szintje szinte teljesen a nullára redukálodik. Többek közöt ezzel is élünk a tökéletes CV fotó megalkotásánál.

 Vigyázat! Fotózás közben ily módon hipp-hopp elrepül az idő és ez egyes vendégeknél függőséget okozhat. :)

Természetesen személyes garanciával vállalom a portréfotózásod

Ha törik, ha szakad a valaha készült legjobb portréfotóiddal engedlek utadra.

Mindeközben pedig egy jót mulatunk...

Buza György

Nem voltam még profi fotózáson, így nagyon érdekelt, milyen lesz a közeg, hangulat és a végeredmény. Mindenben maximálisat nyújtott nekem Dani, segített feloldódni, jó beállításokat elkapni és a végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Köszönet

Kovács Leila

Nagyon kedves fogadtatás, profi beállítások, jó hangulat. Csak ajánlani tudom :)

Erdőssy Zalán

Az első perctől kezdve minden a helyén volt. Dani mindenben a segítségemre volt és a képek szuperek lettek. Mindenkinek jószívvel ajánlom.

bottom of page