top of page

Portréfotózás Budapest

A portréfotózás Budapesten számomra a legkedvesebb terület. Az első fotóstúdió 1842-es megnyitása óta a feladat mit sem változott: Előcsalogatni a modell természetes báját és hűen visszaadni azt a fotón

Annak idején az volt az ismérve a világnak, hogy  minden csak személyesen volt lehetséges. Manapság a digitalizáció korában persze sokkal könnyebb dolgunk van és mi dönthetjük el, milyen képet szeretnénk sugározni magunkról. Legyen szó közösségi médiáról vagy társkeresésről, esetleg a személyes blogodról, én segítek megtalálni és elővarázsolni a legtermészetesebb énedet.

Stúdió portré
Kreol szépség portréja

Egy finom tea vagy kávé melletti könnyed csevegés igazi relaxáló módja a feloldódásnak, amivel megalapozzuk a fényképezés hangulatát. Még néhány beállítás és indulhat a "banzáj".

Fotózás közben a siker az összhangban rejlik. Az én dolgom az, hogy ráhangolódjak a rezgéseidre és ösztönözzem a kifejezéseidet. Minden lehetséges, határ a csillagos ég…

 

Vigyázat! A fotózás ily módon hiphop elrepül és egyes vendégeknél függőség alakulhat ki. :)

Női portréfotózás fekete háttérrel

Portréfotózás Stúdióban

Kültéri Portréfotózás 

Portréfotó a szabadság jegyében

Felhasználási területek:

  • közösségi médiába

  • társkereső oldalakra

  • személyes blogba

Fotózás Budapesten belvárosi stúdióban vagy a szabadban

Fotózást a kapcsolatfelvétel után már akár aznapi időpontra is tudsz foglalni. A fotózást követően egy retusált képet ha sürgős még aznap elkészítek és a többit is pár napon belül küldöm teljes és webre optimalizált formában.

"A nagyszerű fotózás az érzés mélységéről szól, nem pedig a mélységélességről." - Peter Adams

Természetesen személyes garanciával vállalom a portréfotózásod

Ha törik, ha szakad a valaha készült legjobb portréfotóiddal mehetsz az Instagramra.

Mindeközben pedig egy jót mulatunk...

Nagy Kata

Nagyon hasznosnak találtam a fotózás előtti felkészülési tanácsokat és maga a fotózás egy ígazi élmény volt. Készülj Dani, hamarosan jelentkezem egy portfólió fotózásra is!

Kecskés Veronika

Abszolút profizmus, pompás hangulat kiválló fényképek...

Tamásy Bendegúz

Nagy elvárásokkal indúltam neki a fotózásnak majd tökéletes pozitív csalódás lett a vége. Még sosem készültek ennyire természetes fotók rólam. Köszönöm szépen! :)

bottom of page