top of page

Miért van szükség útmutatásra a klasszikus és a üzleti portréfotózáshoz?

Frissítve: 2023. aug. 12.

Szeretnéd, ha a portréfotód csak egy kép lenne az arcodról? Vagy azt akarod, hogy olyan első benyomást keltsen ami építi a személyes márkádat?

Mosolygó férfi portré fotó
Mosoly

Ha korábban voltál már portréfotózáson, lehet úgy emlékszel rá mint amilyenek annak idején az iskolai fotózások voltak. Ülj ide, fordulj arra, mond "csíííz" egy gyors klikk s annyi. Sajnos a természetesség hiányában , nem születnek meg azok a képek amik az első benyomást megkoronázzák.


“Az útmutatás az ami feltétlenül szükséges a kívánt cél eléréséhez. Amikor a kamera elé állsz, nem kell aggódnod, hogy jól csinálod-e, mert én végig segítelek megtalálni a helyes pozíciókat az üzleti portréfotózáshoz”

Érdekes ötletekkel foglak támogatni és biztatni a kellő jelenlét fenntartásához. Emellett folyamatosan monitorozni fogjuk a az elkészült képeket a megerősítés jegyében.


Mondhatjuk, hogy a szórakoztatásod is a munkám része üzleti portréfotózás közben.


Az egyik legfontosabb része a folyamatnak a kapcsolódás amit létrehozok az ügyfeleimmel. Arra van szükség, hogy a kamera másik felén állót is emberi lényként érzékeljük. Miért? Azért, mert a igazi kapcsolódás segít valami hihetetlenül fontoshoz: Valódi érzelmekre az arcodon.

Az emberek messziről felismerik az erőltetett mosolyt. De azt is meg tudják állapítani, hogy valódi kifejezést látnak-e. És tudod mit tesz a valódi kifejezés? Összeköti az embereket. Akkor is, ha még nem is találkoztak valójában. Az őszinte mosoly bizalmat ébreszt és önbizalmat közvetít. Ezek azok a nagyszerű első benyomás alapkövei.

Ha szeretnél egy portréfotózást, amelyik az első benyomást a csillagokba emeli, akkor bízd csak rám magad. Nagy örömömre szolgál, ha segíthetek.

R.Kolczonay Dániel


18 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commenti


bottom of page