top of page

Üzleti portré fotózás 

Egy kép többet mond ezer szónál...

A mások által rólunk alkotott vélemény igen sokat nyom a latba, amikor az ügyfelek bizalmába férkőzés a cél. Ennek elengedhetetlen és kiváló eszköze a gondosan megalkotott üzleti portré. Az első benyomás varázsa csodákra képes és ebben tudok neked olyan pluszt nyújtani ami teljesen felülírja az előzetes várakozásokat.   

Kültéri üzleti portré
Cindy

A bevált recept

Vállalkozóként pontosan értem, hogy mire van szükséged hozzá, és nagy örömömre szolgál, hogy megadhatom neked azt. Valami olyat létrehozni ami túlmutat a szokványoson. Az az igazi...

Az üzleti portré fotózás kulcsa a ráhangolódásban rejlik. A precíz fókuszálás mindig meghozza a gyümölcsét… és az útmutatásom nyomán fantasztikus képek születnek.

Üzleti fotózás könnyed eleganciával

Az üzleti fotózás óriási előnyt adhat a céljaid eléréséhez. Akadályt nem ismerve állítom szolgálatba fantáziámat és beleadom minden képességem, tudásom az alkotásba, és közben értékes tippekkel látlak el.

Biztos a siker!

Mosolygós üzleti portré

Felhasználási területek:

  • Google profilkép

  • üzleti weboldalra

  • kiadványok lapjaira

  • szakmai cikk/interjú mellé

  • hirdetésekhez

  • személyes blogra

  • Linkedin profilkép

Női üzleti portréfotózás stúdióban

Üzleti fotózás belvárosi stúdióban vagy irodában

Fotózást a kapcsolatfelvétel után már akár aznapi időpontra is tudsz foglalni. A fotózást követően  egy retusált képet ha sürgős még aznap elkészítek és a többit is pár napon belül küldöm teljes és webre optimalizált formában.

"Egy fényképet általában megnéznek - ritkán néznek utána." - Ansel Adams

Vigyázat! A fotózás ily módon hiphop elrepül és egyes vendégeknél függőség alakulhat ki. :)

Természetesen személyes garanciával vállalom a portréfotózásod

Ha törik, ha szakad a valaha készült legjobb portréfotóiddal engedlek utadra.

Mindeközben pedig egy jót mulatunk...

Kótay Mihály

Nagyon jó volt látni hogy valaki szereti és tudja is hogy mit csinál Dani nem csak jól fotóz hanem tud is bánni a fotós alannyal születés napi ajándék volt a páromnak és nagyon jól sikerült. Köszi

Szeleczky Péter

Dani minden gátlásomat feloldotta, gyorsan elszállt az idő, rengeteg képet készített, és ami a lényeg: rólam, még senkinek sem sikerült ilyen természetes, mosolygós fotót készítenie. Nagyon köszönöm Dani :)! Szinte szebb, mint az eredeti alany :). Mindenkinek csak ajánlani tudom Danit, profi és türelmes fotós :)

Kapos Hajnalka

Nagy figyelemmel, jó szemmel és türelemmel készültek a fotók. Esetemben a szervezés is nagy feladat volt, mert rövid idő állt rendelkezésre. Ezért külön is köszönöm az együttműködést!

bottom of page