top of page

Az üzleti portréfotózáson túl...

Frissítve: 2023. szept. 20.

A fantázia diadala.


Lebegő modell megörökítése vászonra
Lebegés

Ki ne fantáziálna arról, hogy mondjuk tud repülni? A képzelet birodalma a legnagyobb dolog ami az embereknek megadatott. Képzeletben bármi lehetséges.

“Ha megmaradunk a természet törvényein belül, akkor is elképesztő dolgokat vagyunk képesek létrehozni a képzeletünkkel. Viszont, ha nem ragaszkodunk annyira a szabályokhoz, akkor még a legvadabb álmainkat is túlszárnyalhatjuk vele..”

Lyukat ütök az égboltba
Ostor

Én gyakran használom ezt az erőmet és olykor-olykor erős késztetést is érzek, hogy alkossak belőle valami rendkívülit. Amikor megszáll az ihlet egyszerűen engedek a folyamnak és azonosíthatatlan eredetű mélységekből a felfoghatatlan magasságokba röpítem az elképzeléseimet.


Repülő balerina érkezik egy másik dimenzióból portált használva
La Bailarina

Mindenkinek javaslom, hogy amikor csak teheti használja a fantáziáját, mert hihetetlen dolgokra képes és földön túli boldogsággal tudja eltölteni az embert, amikor az eredménye megszületik.


Amennyiben szeretnéd, hogy a fantázia testet öltsön egy alkotás keretében, akkor örömmel állok rendelkezésedre a portréfotózáson túl. Az elképzeléseid alapján bármit képes vagyok létrehozni. :)


Szürreális fotó egy pálma fejű férfiről
Service

Engedj a csábításnak!


Szürreális jelenet a Laokón csoporttól megihletve , pitonnal és mezítelen lánnyal
Piton

119 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page