top of page

Rólam

A nevem R.Kolczonay Dániel. Többszörös nemzetközi díjnyertes fotóművész vagyok és immáron 13 éve hódolok a portréfotózás szenvedélyének. Fotózás közben az a célom, hogy előcsalogassam a legtermészetesebb arcodat és élettel töltsem meg azt.

Hálát adok a sorsnak, hogy ehhez a csodálatos hivatáshoz vezényelt. Számomra a fényképezés maga az öröm  kedves forrása. Mindig izgalom tölt el, ha előveszem a kamerát, legyen szó akár különleges projektről, munkáról vagy szimplán csak kedvtelésről.

Az elmúlt évtized alatt folyamatosan feszegettem a határaimat és először hazánkban majd nemzetközi téren is volt szerencsém "letenni" a névjegyemet. Az Unicefnek készített projektemben például világhíres fotóművészekkel(Jason Florio, Claudio Edinger, Zuzu Vala, Isabel Corthier, Chilala Moco stb…)egyetemben volt kiállításom a Budapest Art Marketen.

Prémium minőségű portré fotózás, üzleti portré fotózás és önéletrajz-fotózás  szolgáltatásaimmal azoknak nyújtok óriási lehetőséget és előnyt, akik tudják, hogy a legjobbat kell akarni.

"Hogy ráleljek a szépségre, ki kell nyitnom a szemem." - R. Kolczonay Dániel

Én munka közben

Kiállítások

2017.09.12

Púder Színház

2019.08.06

OTP Galéria

2019.10.08

Budapest Art Market

2022.11.15

CAP Kuwait

Hírességek állatbőrben

Equality project - Unicef

Equality project - Unicef

WAGMI - First International NFT Exhibition

Díjak

2019

2020

2022

Neutral Density Award

ND awards díjam

Moscow International Foto Award

MIFA díjam

PX3 Award

PX3 díjam

International Photo Award

IPA díjam

Moscow International Foto Award

MIfa 2022 díjam

Média

Lépj kapcsolatba 

+36 30 700 4006

  • Instagram
bottom of page