top of page

A természetesség a portréfotózás esszenciája.

Frissítve: 2023. aug. 12.

Az első benyomás ereje.

Mosolygó női portré fotó
Mosoly

Ki menne el úgy egy üzleti találkozóra, hogy közben a telefonjára van tapadva és kommenteket írogat ahelyett, hogy a teljes figyelmét a leendő ügyfélre fordítaná? Nem valószínű, hogy így bárkit is fizető ügyféllé alakíthatunk.

Ez egy extrém példa, de jól leírja a lényeget: Az első benyomás rengeteget számít. Tanulmányok igazolják, hogy a találkozás első másodpercében eldől kivel kívánunk majd a továbbiakban foglalkozni és kivel nem működnénk együtt. Annak ellenére, hogy szeretnénk a frázist, minthogy "Ne ítélj a könyv borítója alapján" betartani, mégis előszeretettel élünk vele, valahol ez belénk van kódolva.

Gondolj erre az online megjelenésed tekintetében is! Vajon mit gondolnak az emberek amikor először találkoznak a logóddal, a weboldaladdal, a közösségi média oldaladdal vagy a Linkedln megjelenéseddel? Minden megfelel magadról az első benyomás szabályának?

Egy gyors selfie a kocsiból, vagy a fehér fal előtt készült irodai kép nem éppen a professzionalizmusról kommunikál, amit a megjelenésed kívánna a nagyszerű első benyomáshoz.

Nálunk az első benyomás az létkérdés. Legyen szó önéletrajz fotózásról, portré vagy üzleti portré fotózásról, nem készítünk sablonos képeket az arcodról. Arra törekszünk, hogy a legautentikusabban adjuk vissza a lényed lényegét. A magabiztosság és természetesség sugárzása a célunk, hogy megfelelőképpen képviselhesd magad az első benyomással az online térben. A megvilágítások adta lehetőségekkel és a finom hangulati elemekkel élve elérjük, hogy a legkiválóbb oldaladdal tűnj ki a versenytársak forgatagából. Vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk egy időpontot!

15 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


bottom of page